BioCheck gyanús porokat tesztelő készlet
BioCheck gyanús porokat tesztelő készlet

A BioCheck főbb jellemzői:

  • A BioCheck gyanús porokat tesztelő készlet egyszerűen képes jelezni egy potenciális biológia veszély jelenlétét.
  • A tesztelés 5 percet vesz igénybe.
  • A BioCheck egyetlen tesztel képes több különböző biológiai ágens (pl. lépfene, ricin, botulinum toxin) jelenlétét jelezni.
  • A Protein teszt cső lila elszíneződése biológiai anyag jelenlétét jelzi. Ebben az esetben a mintán további, biológia azonosításra alkalmas tesztet kell végrehajtani.

A BioCheck gyanús porokat tesztelő készletet az első beavatkozók használhatják a gyanús porok vizsgálatára, ahol felmerül a bio terrorizmus kockázata. A készlet gyorsan megállapítja a minden élő anyagban és számos toxinban megtalálható biomolekula jelenlétét vagy hiányát. Gyorsan kimutatja a bio terrorizmus ágenseinek, (például a lépfene, és ricin) esetleges jelenlétét, míg - negativ teszt esetén - kizárja a közönséges (nem biológiai) anyagokat.

Az elmúlt néhány évben megnőtt a fehérporokkal kapcsolatos riasztások száma. Ezért szüksége van egy eszközre, amely gyorsan és egyszerűen kizárhat minden nem biológiai veszélyt. A BioCheck teszt készlet használata könnyen megtanulható.

A biológiai tesztelés során nagyon fontos a hamis pozitív és hamis negatív eredmények kiszűrése, az eredményeknek megbízhatóknak kell lennie.

A BioCheck tesztkészletet kormányzati, tudományos és kereskedelmi laboratóriumokban is tesztelték kórokozókkal, szimulánsok és kamu anyagokkal. A BioCheck rendkívül érzékeny fehérje detektálási technológiájának csak látható mennyiségű porra van szüksége egy biológiai ágens jelenlétének pontos kimutatásához. A független labor tesztek bebizonyították, hogy a BioCheck teszt készlet képes kimutatni 100 μg ricint és alig látható mennyiségű lépfenét is.

A Raman és FTIR műszerek használata előtt javasolt egy protein teszt végrehajtása a BioCheck tesztkészlettel! A BioCheck keverékekből is képes kimutatni a kis mennyiségű biológiai anyagokat, ezért a Hazmat stratégia részeként javasolt egy előzetes protein teszt végrehajtása.

Eltarthatóság: A gyártást követő 12 hónap.

Gyártja:

Magyarországon kizárólagosan forgalmazza és szervízeli:

H-1097 Budapest, Illatos út 11/b.
Telefon: +36 (1) 280-6428; Fax: +36 (1) 280-64288
info@cbrnmagyarorszag.hu