RazorEx biológiai harcanyag azonosító készülék
A fejlett Razor EX készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok detektálására és beazonosítására. A kifejezetten terepre tervezett, kompakt és könnyű kialakítású Razor EX kézzel hordozható, és minimális minta előkészítést igényel a könnyű használhatóság érdekében. Az egyszerre 10 anyagot azonosító kontrolkitt segítségével kevesebb, mint 30 perc alatt egyszerre 10 biológia harcanyag jelenlétét teszteli le megbízható DNS alapú mérési eredménnyel. A gyors beavatkozók és katonák részére kifejlesztett készülék extrém körülmények között, védőöltözetben is használható.

Tovább
FilmArray biológiai azonosító készülék
A fejlett FilmArray készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok és fertőzések detektálására és beazonosítására. Könnyen használható, a mérés mindössze 2 percnyi kezelői műveletet igényel és a mérési eredmények már 1 órán belül leolvashatóak. A szoba hőmérsékleten is stabil, fagyasztva szárított (liofilizált) reagenseket tartalmazó kontroll kitt használatával 17 kórokozót detektál egyetlen méréssel!

Tovább
IMASS biológiai harcanyag azonosító teszt
Az IMASS döntő előnyt biztosít a gyorstesztek terén, s különösen a „fehér poros” esetekben. Az eszköz alkalmazható por-, felületi-, vagy folyadékminták közvetlen vételére (a beleintegrált szivacs segítségével), ezt követően a mintától nyolc immunanyag sáv fut párhuzamosan, és nyolcféle biológiai ágensre vonatkozó eredményt képes biztosítani 15 perc alatt. Az IMASS megfelelően kezelhető és olvasható, még védőfelszerelés viselése közben is.

Tovább
AP4C-VB lángfotometriás járműfedélzeti vegyi- és biológia detektor
Az AP4C-VB egy vegyi- és biológia detektor, amelyet páncélozott katonai járművekhez fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását.

Tovább
AP4C-FB lángfotometriás vegyi- és biológia detektor objektumok védelméhez
Az AP4C-FB egy fixen telepíthető vegyi- és biológia detektor amelyet objektumok védelmére fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását. Folyamatos, 24/7 üzemelés.

Tovább
MAB lángfotometriás biológiai harcanyag detektor
A MAB folyamatosan elemzi a levegőben található részecskéket, és olyan baktériumok egyedi vegyi újlenyomatait keresi, mint például az antrax, pestis, botox és legionella. A készülék riaszt, amennyiben ezeknek a részecskéknek a levegőben megnő a koncentrációja. A MAB folyamatosan, valós idejű méréssel működik, ezért reakció ideje csak néhány másodperc.

Tovább
Biológiai védőzsák (EBV-30/40)
A Biológiai védőzsák (EBV-30/40) egy olyan mobil eszköz, amely segítségével a fertőző betegség gyanújával bíró vagy mikrobiológiai ágensek hatása alá került személyeknek a fertőzött környezetből a kezelésükre képes intézménybe való szállítása végrehajtható. Alkalmazható még a hypo-immunis betegek szállítására is, a „nem-tiszta” környezettől való védelmük érdekében.

Tovább