1064Defender kézi Raman spektroszkóp
A 1064Defender egy robosztus kézi műszer kábítószerek, prekurzorok, fluoreszcens anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), robbanóanyagok, harcanyagok (CWA) és más minták gyors beazonosítására. Az 1064Defender erőssége, hogy képes a fluoreszcens mintákat is elemezni. A 1064Defender kézi Raman spektrométer a háttér fluoreszcencia semlegesítésével lehetővé teszi a kábítószerek direkt kontaktus nélkül való azonosítását.

Tovább
Gemini kézi Raman és FTIR spektroszkóp
Raman és FTIR technológia egyetlen kézi mûszerrel! A Gemini egy robosztus kézi műszer ismeretlen anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok és más anyagok gyors beazonosítására. A Gemini motorizált FTIR mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi a mintavételt és könnyen mentesíthető.

Tovább
TruNarc kézi Raman kábítószer azonosító
A Thermo Scientific TruNarc kábítószer azonosító készülék egy kézi Raman műszer, amely a legtöbb minta esetén direkt kontaktus nélkül képes a kábítószergyanús minták gyors beazonosítására. Egyetlen teszt során többféle kábítószer jelenlétét ellenőrzi a mintán, és a hatóságok számára világos, egyértelmű eredményt ad a beazonosításhoz. A könnyű, és egyszerűen használható TrunNarc kézi műszer bárhol lehetővé teszi a gyors és pontos kábítószer analízist.

Tovább
FirstDefender RMX kézi Raman spektroszkóp flexibilis optikai szondával
A FirstDefender RMX egy kézi Raman spektroszkóp robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok, toxikus ipari anyagok (TIC), harcanyagok (CWA), és egyéb ismeretlen anyagok gyors és pontos azonosítására. Anyagkönyvtára jelenleg 12538 anyagot tartalmaz, és a felhasználó által is bővíthető. A FirstDefender RMX a flexibilis optikai szondájának köszönhetõen a nehezen hozzáférhetõ helyeken is jól használható és rendelkezik beépített szabványos fiolatartóval is. A készülék terepen is használható, és megfelel a MIL-STD-810F és az IP67 előírásainak.

Tovább
TruDefender FTX kézi FTIR spektroszkóp
A TruDefender FTX egy kézi FTIR spektroszkóp robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok, toxikus ipari anyagok (TIC), harcanyagok (CWA), és egyéb ismeretlen anyagok gyors és pontos azonosítására. Anyagkönyvtára jelenleg 11774 anyagot tartalmaz, és a felhasználó által is bővíthető. A TruDefender FTX egy könnyen használható mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűvé teszi a mintavételt és könnyen tisztítható. A készülék terepen is használható, és megfelel a MIL-STD-810F és az IP67 előírásainak.

Tovább
AP4C kézi lángfotometriás vegyifelderítő műszer
Az AP4C egy hordozható - kézi - vegyivédelmi detektor, amely gáz, aeroszol, valamint - az S4PE adapter segítségével - folyadék és por minták mérésére is alkalmas. Az AP4C a katonai követelmények szerint kialakított eszköz, amely eleget tesz a MIL-STD-810 követelményeinek.

Tovább
SimToolKit rádiós távjelző készlet AP4C kézi
vegyifelderítő műszerhez
A Proengin SimToolKit távjelzőként 200 ~ 300 méteres távolságról vezérlő egységének képernyőjén megjeleníti a műszerek detektálási eredményeit (mért koncentrációt). Szimulációs üzemmódban a kiképzés során a vezérlő egységről egyszerre 4 darab AP4C műszerre lehet szimulált riasztásokat küldeni.

Tovább
AP4C-VB lángfotometriás járműfedélzeti vegyi- és biológia detektor
Az AP4C-VB egy vegyi- és biológia detektor, amelyet páncélozott katonai járművekhez fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását.

Tovább
AP4C-FB lángfotometriás vegyi- és biológia detektor objektumok védelméhez
Az AP4C-FB egy fixen telepíthető vegyi- és biológia detektor amelyet objektumok védelmére fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását. Folyamatos, 24/7 üzemelés.

Tovább
Hapsite ER hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer
A Hapsite ER egy hordozható gázkromatográf / tömegspektrométer (GC/MS), amely a 45-300 tömegtartományban terepen is laboratóriumi szintű mérési eredményekre képes kevesebb, mint 10 percen belül. A műszer közvetlenül a levegőből vett mintákat a helyszínen feldolgozza és a mintában található szerves gázokat / gőzöket beazonosítja. Fedélzeti adatbázisa jelenleg 886 anyagot tartalmaz, a laptopról használható külső adatbázisa pedig több mint 200 000 anyagot.

Tovább
MX908 kézi tömegspektrométer
Az MX908 egy kézi tömegspektrométer (MS) amely a nagynyomású tömegspektrometriának (HPMS) köszönhetően az 50-460 tömegtartományban képes a gázok, folyadékok és szilárd anyagok nagy érzékenységű detektálására. Az MX908 nyomelem szinten képes detektálni a harcanyagokat (CWA), toxikus ipari anyagokat (TIC), robbanóanyagokat, és a kábítószereket valamint ezek prekurzorait. Anyagkönyvtára jelenleg 204 anyagot tartalmaz. A világon egyedül álló módon képes a fentanilok és fentanil származékok gyors, helyszíni nyomelem szintű detektálására.

Tovább
LaserWarn nyíltfényutas vegyifelderítő műszer nagy területek lefedésére
A LaserWarn egy nyíltfényutas vegyifelderítő műszer amely alkalmas nagy területek folyamatos 24/7 megfigyelésére. Alapértelmezett anyagkönyvtára jelenleg 63 anyagot tartalmaz és igény szerint tovább bővíthető. Egy készülék 250 méteres távolságról képes detektálni és beazonosítani mérgező ipari anyagokat (TIC) és harcanyagokat (CWA). A LaserWarn alkalmas épületek kerületének megfigyelésére is.

Tovább
Chemsight nyíltfényutas vegyifelderítő műszer
A Chemsight egy nyíltfényutas vegyifelderítő műszer amely épületeken belül fixen telepítve, vagy állvánnyal terepen is használható. A Chemsight az infravörös forrása és a detektor egysége között 40 méteres távolságról képes detektálni és beazonosítani mérgező ipari anyagokat (TIC) és harcanyagokat (CWA). Alapértelmezett anyagkönyvtára jelenleg 45 anyagot tartalmaz.

Tovább