1064Defender kézi Raman spektroszkóp
A 1064Defender egy robosztus kézi műszer kábítószerek, prekurzorok, fluoreszcens anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), és más minták gyors beazonosítására. Az 1064Defender erőssége, hogy képes a fluoreszcens mintákat is elemezni. A 1064Defender kézi Raman spektrométer a háttér fluoreszcencia semlegesítésével lehetővé teszi a kábítószerek direkt kontaktus nélkül való azonosítását.

Tovább
Gemini kézi Raman és FTIR spektroszkóp
Raman és FTIR technológia egyetlen kézi mûszerrel! A Gemini egy robosztus kézi műszer ismeretlen anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok és más anyagok gyors beazonosítására. A Gemini motorizált FTIR mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi a mintavételt és könnyen mentesíthető.

Tovább
FirstDefender RMX kézi Raman spektroszkóp flexibilis optikai szondával
A FirstDefender RMX egy kézi Raman spektroszkóp robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok, toxikus ipari anyagok (TIC), harcanyagok (CWA), és egyéb ismeretlen anyagok gyors és pontos azonosítására. Anyagkönyvtára jelenleg 12538 anyagot tartalmaz, és a felhasználó által is bővíthető. A FirstDefender RMX a flexibilis optikai szondájának köszönhetõen a nehezen hozzáférhetõ helyeken is jól használható és rendelkezik beépített szabványos fiolatartóval is. A készülék terepen is használható, és megfelel a MIL-STD-810F és az IP67 előírásainak.

Tovább
TruDefender FTX kézi FTIR spektroszkóp
A TruDefender FTX egy kézi FTIR spektroszkóp robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok, toxikus ipari anyagok (TIC), harcanyagok (CWA), és egyéb ismeretlen anyagok gyors és pontos azonosítására. Anyagkönyvtára jelenleg 11774 anyagot tartalmaz, és a felhasználó által is bővíthető. A TruDefender FTX egy könnyen használható mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűvé teszi a mintavételt és könnyen tisztítható. A készülék terepen is használható, és megfelel a MIL-STD-810F és az IP67 előírásainak.

Tovább
Hapsite CDT hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer
A Hapsite CDT egy hordozható gázkromatográf / tömegspektrométer (GC/MS), amely 10-424 tömegtartományban terepen is laboratóriumi szintű mérési eredményekre képes kevesebb, mint 10 percen belül. Osztott/osztatlan mintabefecskendező bemenettel, és gyárilag beállított kábítószer profillal is rendelkezik. A műszer közvetlenül a levegőből is képes mintákat venni, és azt a helyszínen feldolgozva a mintában található szerves gázokat / gőzöket beazonosítja. Laptopról használható külső adatbázisa több mint 200 000 anyagot tartalmaz.

Tovább
Hapsite ER hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer
A Hapsite ER egy hordozható gázkromatográf / tömegspektrométer (GC/MS), amely a 45-300 tömegtartományban terepen is laboratóriumi szintű mérési eredményekre képes kevesebb, mint 10 percen belül. A műszer közvetlenül a levegőből vett mintákat a helyszínen feldolgozza és a mintában található szerves gázokat / gőzöket beazonosítja. Fedélzeti adatbázisa jelenleg 886 anyagot tartalmaz, a laptopról használható külső adatbázisa pedig több mint 200 000 anyagot.

Tovább
MX908 kézi tömegspektrométer
Az MX908 egy kézi tömegspektrométer (MS) amely a nagynyomású tömegspektrometriának (HPMS) köszönhetően az 50-460 tömegtartományban képes a gázok, folyadékok és szilárd anyagok nagy érzékenységű detektálására. Az MX908 nyomelem szinten képes detektálni a harcanyagokat (CWA), toxikus ipari anyagokat (TIC), robbanóanyagokat, és a kábítószereket valamint ezek prekurzorait. Anyagkönyvtára jelenleg 204 anyagot tartalmaz. A világon egyedül álló módon képes a fentanilok és fentanil származékok gyors, helyszíni nyomelem szintű detektálására.

Tovább
LaserWarn nyíltfényutas vegyifelderítő műszer nagy területek lefedésére
A LaserWarn egy nyíltfényutas vegyifelderítő műszer amely alkalmas nagy területek folyamatos 24/7 megfigyelésére. 300 méteres távolságon belül (egy vonalban, vagy tükrökkel körbe is vezethető) másodpercek alatt beazonosítja a mérgező harcanyagokat(CWA) és a toxikus ipari vegyületeket (TIC).

Tovább